sâmbătă, 9 mai 2009

Campania BRING PURPLE BACK a castigat!

purple_angelicuss.jpgIn urma campaniei initiate de Wannabegay din America si sustinuta de mai multe site-uri si bloguri gay precum si in urma numeroaselor mesaje de sustinere, conducerea Purple Club a hotarat redeschiderea clubului Purple pentru weekend-ul viitor (15 si 16 mai) si acceptarea organizarii petrecerii BRING PURPLE BACK.



Sustinand si militand pentru dezvoltarea comunitatii LGBT din Romania, revista Angelicuss a inaintat conducerii Purple o cerere de organizare a doua petreceri BRING PURPLE BACK prin care comunitatea sa-si manifeste sprijinul si solidaritatea fata de trustul Purple (radio, tv si club), cerere care a fost intr-un final acceptata.

"Am fost mereu deschisi la problemele si cererile comunitatii. Acum de ce n-am fi?" a declarat in exclusivitate pentru Angelicuss, Razvan, managerul trustului Purple. La aceste petreceri, Purple va garanta voia buna si o altfel de muzica (muzica in stilul "vechiul Purple" cu DJ Benny) iar ca si cadou din partea casei, concerte live, invitati din lumea muzicala romaneasca.

Asadar, daca sustineti redeschiderea Purple, Angelicuss impreuna cu intreaga echipa Purple (radio, tv si club) va asteapta vineri 15 mai si sambata 16 mai in Club Purple de la ora 23.00

Aduceti-va prietenii sa demonstram ca ne pasa. Sa demonstram ca vrem o dezvoltare occidentala a comunitatii. Ca ne dorim calitate. Si ca putem fi solidari si sa sprijinim o idee.

Informatiile complete vor fi postate in timpul saptamanii viitoare pe siteul oficial Purple Club la http://www.purpleclub.ro/ cat si pe siteurile partenere.

Anunta-ti prietenii! Weekend-ul urmator ne dam intalnire cu totii in Purple Club!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu